Naša zgodba

Domov » O nas

Dobrodošli pri Korenovih

 S čudovitim pogledom na grad Žužemberk in nekaj sto metrov pod žužemberškimi slapovi, kjer se Krka upehana razlije med zelene travnike stoji gostišče Koren. Korenovi razvijajmo turistično dejavnost že od leta 1991. Začenjajoč z mamo Jožico in očetom Zoranom, ki je danes tudi nosilec dejavnosti, se je na kmetiji Jožičinih staršev začela zgodba. Zgodba o kmečkem turizmu, ki je bil takrat prav prvi v Dolenjski regiji, ki se je uradno začel ukvarjati s turistično kmetijo. 

Mama Jožica je dobršen del svojega življenja posvetila kuhinji in strežbi gostov, to znanje pa danes prenaša tudi na nas, 3 hčere. Najstarejša Tjaša, s prav največ izkušnjami, saj jo je poklicna pot zapeljala v gostinske vode, danes vodi kuhinjo, srednja sestra Maruša, je zadolžena za promocijo, razvija pa tudi svojo blagovno znamko GREMVDOLINO, najmlajša Maša pa vodi adiministracijo.

družina koren- škoda

                        Najprej turistična kmetija...sedaj gostišče...z vami že od leta 1991...

69291

DARILNI BON

Presenetite svoje sorodnike, prijatelje, sodelavce ali poslovne partnerje z darilnim bonom gostišča Koren. Bon je vnovčljiv za vse gostinse storitve,  vrednost  bona  določite sami. Podarite svojim najbližjim najlepše darilo, doživetje v dolini reke Krke, pri Korenovih.